NWWI validatie taxatierapport

NWWI is het nationale woning waarde instituut. NWWI valideert rapporten en werkt met een taxatiefraudebestendig systeem. Diverse geldverstrekkers eisen een taxatierapport met NWWI keurmerk. Vanaf 1 januari 2010 moeten alle taxatierapporten voor NHG gevalideerd zijn.

Kosten NWWI validatie

De kosten voor NHG en/of NWWI bedragen € 45,95 en zijn INBREGEPEN in het aangeboden tarief. De NWWI taxateur zal deze kosten afdragen aan het NWWI u betaalt enkel de taxateur.

Wat is het NWWI?

Financiers, hypotheekintermediairs en consumenten kunnen bij het NWWI terecht voor transparante informatie over de waarde van woningen. Het NWWI is een onafhankelijke organisatie zonder winstoogmerk. Het keurmerk staat voor deskundigheid, transparantie en kwaliteit. Het NWWI ziet erop toe dat elke taxatie volgens heldere richtlijnen tot stand komt. Door taxateurs betrouwbare taxatieproducten te bieden, schept het instituut de voorwaarden voor kwalitatief goede en objectieve taxaties. Taxaties die duidelijke, op de situatie toegespitste informatie leveren. Zo ontstaan maatproducten.

NWWI en/of NHG taxatie / taxatierapport nodig in Tilburg?

Kijk op onze homepage voor ons 'all inclusive' taxatie taxarief voor een taxatierapport met NWWI validatie. Vul ons contactformulier in en onze taxateur voor Tilburg en (ruime) omgeving zal dezelfde dag nog contact met u opnemen.